Over ons

Over ons

Als transportondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw core-business. Onze diensten bieden u daar de mogelijkheid voor. Met meer dan 30 jaar ervaring in de transportbranche heeft u aan TransportRisico een uitstekende partner. U kunt zich zorgeloos focussen op waar u goed in bent.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Verzekeringen

Als onafhankelijk verzekeringsadviseur zijn wij thuis in de wereld van transport en logistiek. Omdat wij samenwerken met gerenommeerde transportverzekeraars hebben wij gespecialiseerde producten. Na een deskundige risicoanalyse bemiddelen wij voor een passende totaaloplossing. U bent hierdoor verzekerd van de beste voorwaarden én een scherpe premie. Bovendien heeft u bij schade een deskundige partner.

De AFM heeft ons een Europeesch paspoort verstrekt zodat wij ook in België mogen bemiddelen in schadeverzekeringen.

Leasing

Wij zijn bank- en merk onafhankelijk en bieden maatwerkoplossingen voor zowel nieuwe als gebruikte objecten. U kunt daarbij kiezen uit diverse leasevormen, looptijden, koopopties en aanbetalingen.

Nascholingsopleidingen

Of het nu gaat over een individuele cursus of een specifiek voor uw bedrijf samengesteld programma, met ons landelijke netwerk van hoogwaardige opleiders bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit én opleidingslocaties bij u in de buurt.

Gratis brandstofpas

Onze relaties ontvangen geheel gratis een brandstofpas. Zonder borg of bijkomende kosten kunt u diesel met hoge korting. U profiteert bovendien van een royale betalingstermijn: 14 dagen na factuurdatum. Met een zeer uitgebreid netwerk langs de belangrijkste transportroutes is er altijd een tankstation bij u in de buurt.

Terugvorderen van BTW- en dieselaccijns

BTW terugvordering in alle EU landen, tervordering van dieslaccijns in België, Frankrijk, Italië, Spanje en Slovenië. Dit alles tegen voordelige tarieven en met een solide werkmethode. Wij nemen u werk uit handen!

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

bel ons

Meer info? Bel:

 

0115-763005

ma - vr: 8:00 - 20:00 | za: 8:00 - 12:00

Stel direct uw vraag 

  

 

Vragen? Bel nu: bel ons

0115-763005

 ma - vr: 8:00 - 20:00 | za: 8:00 - 12:00

Stel direct uw vraag

Waarom TransportRisico?

  • Meer dan 30 jaar ervaring in transport en logistiek
  • Deskundig en onafhankelijk
  • Eén contactpersoon
  • Maatwerk voor elke situatie

twitter ico Volg TransportRisico op Facebook Volg TransportRisico op Linkedin Volg TransportRisico op Google+

KvK

AFM

Kifid

53853563

12040437 (NL/BE)

300.014745

kifid